Управителен съвет

Председател на Асоциация на телевизионните продуценти

Евтим Милошев

"Дрийм Тийм Прадакшънс" АД

www.komicite.comЧленове на Управителния съвет на АТП

Мъгърдич Халваджиян

"Глобал Вижън" ООД

www.globalgroup-bg.com/


Андрей Арнаудов

„Междинна станция” ООД

www.mediumstation.com


Красимир Ванков

„Идалго Прадакшънс България” ЕООД

www.hidalgo.bg


Явор Попов

"Суперновамедия" ООД

www.supernovamedia.bg/Изпълнителен директор

Мария Савова

тел: +359 878 709 892

office@atp.bgЕвтим Милошев

Евтим Милошев

Евтим Милошев - новият председател на Асоциация на телевизионните продуценти

 

 

 

Продуцентът на продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс” АД

г-н Евтим Милошев е новият председател на Асоциация на телевизионните продуценти. Той бе единодушно избран чрез тайно гласуване на проведеното годишно редовно Общо събрание на Асоциацията на телевизионните продуценти, което се проведе на 08.11.2012 г. от 12:00 часа. Новият председател обяви, че в рамките на едногодишния си мандат ще работи за изграждането на публичния образ на Асоциацията, за ползотворно сътрудничество с телевизионните оператори и за градивен диалог с институциите, които имат пряко отношение към развитието на телевизионната продуцентска дейност у нас и в чужбина.

 

Над 20-годишната професионалната биография на г-н Евтим Милошев в сферата на телевизионното продуцентство включва реализацията на големи телевизионни български и международни проекти от света на комерсиалните формати като три сезона на най-популярното риалити шоу „Сървайвър”, най-рейтинговия телевизионен сериал „Столичани в повече”, най-гледаните авторски комедийни проекти „Комиците” и „Велика България”, публицистичното токшоу „Нека говорят с Росен Петров”,  историческата поредица „Операция “Слава“ и най-новото модно реалити „Кралица на шопинга” и др.

 

 

 

Собственик и изпълнителен директор

на продуцентска къща ДРИЙМ ТИЙМ ПРАДАКШЪНС АД

 

 

Роден е на 02.05.1968 г. в град София. Завършил е Университет за архитектура, строителство и геодезия.

Евтим Милошев има повече от 20-годишен опит в българските медии.

 

Телевизия

БНТ, Студентска програма „Ку-ку” – репортер, отговорен редактор, изпълнителен продуцент

БНТ, младежко предаване „Шило” – отговорен редактор

БНТ, публицистично предаване „Анонси” - репортер

БНТ, Новини „По света и у нас” – репортер

БНТ, публицистично предаване „Петък, 22” – редактор

БНТ, Редакция „Развлекателни програми” – главен редактор

БНТ, ток шоу „Каналето” – редактор, репортер

БНТ, ток шоу „Хъшове” – редактор, водещ

ТВ „7 дни”, тв игра „Хайде на бас” - продуцент

бТВ, вечерно ток шоу „Шоуто на Слави” – продуцент

бТВ, тв игра „Вот на доверие” – продуцент

бТВ, тв реалити „Красавицата и отличникът” - продуцент

бТВ, комедийно шоу „Комиците” – продуцент

бТВ, тв реалити ”Сървайвър: Експедиция Робинзон” - продуцент

бТВ, ток шоу „Сървайвър Live: Експедиция Робинзон” – продуцент, водещ

бТВ, тв реалити ”Сървайвър: Островите на перлите” - продуцент

бТВ, ток шоу „Сървайвър Live: Островите на перлите” – продуцент, водещ

бТВ, тв реалити ”Сървайвър: Филипините” – продуцент, водещ

бТВ, ток шоу „Студио Сървайвър : Филипините” – продуцент, водещ

бТВ, историческото ток шоу Операция “Слава” - продуцент

БНТ, патриотична поредица „Урок по родолюбие” - продуцент

бТВ, ток шоу „Нека говорят с Росен Петров” - продуцент

 

Радио

БНР, програма „Христо Ботев” – водещ

Радио Дарик – водещ

 

Печатни издания

Вестник „Експрес” - репортер

Вестник „Софийски имоти” – главен редактор

Списание „Ева” – външен автор

 

Мъгърдич Халваджиян

Мъгърдич Халваджиян

Мъгърдич Халваджиян e роден на  18.02.1967г., в гр. Плевен, България. Живял е в Италия и Москва, където завършва училище за цирково изкуство. Занимава се активно с режисура от 1992г. Завършил е режисура в Нов български университет. Няколко години е преподавал „Режисура и продуцентство в телевизионния шоу-бизнес” в същия университет, както и „Продуцентство” във Факултет по журналистика  и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски”.
През 2002-ра година основава продуцентска къща „Глобал филмс” и продуцентска къща „Глобал вижън”.
Продуцент е на телевизионни предавания като: „Великолепната шесторка”,  „България търси талант”, "Пълна лудница", „Господари на ефира”, „Море от любов”, „Ясновидци”, „Страх”, “Пълна промяна”, „Стар Академи”, „Имаш поща”, „Сладко отмъщение” и др.
Режисирал е над 100 рекламни спота за продукти от козметичната, хранителната и модната индустрия, за редица производители на алкохол, финансови и инвестиционни институции.
Заснел е над 500 музикални видеоклипа на изпълнители от всички жанрове, както от България, така и от чужбина, включително и за холивудската звезда Хилари Дъф.
Продуцент и режисьор е на пълнометражния филм “Печалбата” и на сериала „Морска сол”.

На 18.09.2011г., като част от кампанията „Сезонът на българските сериали 2” по БТВ, стартира излъчването на семейната сага „Седем часа разлика” - по идея на Мъгърдич Халваджиян, който е съ-сценарист, ко-продуцент и режисъор на филмовия проект чрез компанията „Global Films”. Сериалът продължава тенденцията за развитие на българското телевизионно кино творчество с историята за две български семейства, които живеят паралелно в два града - София и Ню Йорк. Мотивът за часовата разлика в сюжета илюстрира разделението между поколенията, социалните класи и емоционалния свят на героите. На 10.06.2012г. по БТВ се излъчи финалния епизод на втори сезон. Предстои продължение през есента.

 

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов

 Андрей Василев Арнаудов е роден през 1979 г. Завършва "Телевизионна журналистика" в СУ "Климент Охридски". Син на един от най-великите български диригенти проф. Васил Арнаудов. Андрей Арнаудов е част от една от най-успешните продуцентски компании в България - „Междинна станция”, която създава през 2001 заедно със своя бивш съученик от столичното 22-ро СОУ и най-добър приятел Иван Христов.

Основната дейност на фирмата е свързана с производство на ТВ предавания, каквито компанията реализира в България и в Сърбия, чрез филиала си в Белград. Сред най- популярните предавания на компанията в ефира на частните канали BTV, Нова телевизия и ТВ7 са хитово тоукшоу „Сблъсък”, 8-часовото магазинно уикенд предаване „Станция Нова”, „Шоуто на Иван и Андрей”, най-мащабното телевизионно реалити „Къртицата”, „Мюзик айдъл” 2 и 3, „Това го знае всяко хлапе”,  „10-те най”, „Рекламна пауза”, „Градски легенди”, „Хипнотизаторът” и др. 

Красимир Ванков

Красимир Ванков

Краси Ванков е роден през 1977 г във Видин. Завършва музикалното училище в Плевен, а през 2000 г. се дипломира в НАТФИЗ, специалност "Куклено актьорско майсторство". Започва своята телевизионна кариера като водещ на предаването "Рекордите на Гинес". През 2002 г. създава собствена продуцентска компания - "Идалго Прадакшънс България“. Компанията е  съсредоточена в производството на реклами и  телевизионни продукции, като през годините е реализирала програми за bTV, Nova TV, TV2, TV7, Fox и други.

Реализираните продукции са в почти всички жанрове – токшоу, забавни програми, реалити, сериали.

Един от последните проекти на компанията - серилът “ Етажна Собственост”, беше отличен с първа награда на телевизионния фестивал “ Златната Антена” 2012 . Други проекти на компанията са “Аламинут”, публицистичното предаване “На инат”, телевизионното състезание “Форт Бойар” и документалното реалити „Съдби на кръстопът”. 

Явор Попов

Явор Попов

Явор Попов е роден 1970 г. в семейство на режисьор и художничка. Завършва 38-мо основно училище, 31-ва гимназия и Университет за Национално и Световно стопанство. През 2003 започва да работи в международна компания за медицинска статистика, а няколко години по- късно заедно с приятели основава “Powermusic” – промоутърска фирма, която се специализира в организирането на техно и хаус партита.

През 2000 се жени за Елена и му се ражда син – Баян. Същата година започва работа като мениджър в предаването “Точка на пресичане”.  По-късно Явор вече управлява 2 предавания едновременно „Море от любов” и „Имаш поща”. Това окончателно го свързва с продуцирането.

През 2006 заедно с Милена Будинова основа продуцентска къща  „Супернова медия”, където създава редица предавания, като „Такъв е животът”, който се излъчва вече 11 сезона по бТВ, „Нашите момичета”, „Часът на мама”, „Денят е прекрасен”, „Метрополис”, “Юлисима”, документалната поредица за българската прима Лили Иванова „Опасно близо”, документалния филм „Ромео и Жулиета от Тракия”, Кратки филми/репортажи от Балканския регион за холандската национална телевизия VPRO и много др.

 

Мария Савова